Bułki żytnie 40% z kminkiem, wg Hamelmana
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2014/04/buki-zytnie-40-z-kminkiem-wg-hamelmana.html
Wspaniale bulki ze zdecydowanym zytnim smakiem i aromatem kminku. Te 40% w nazwie oznacza ilosc zaczynu, dzieki ktoremu miazsz ma delikatnie kwaskowaty smak i ciemniejszy kolor. Maka pszenna dodala le...
Najnowsze przepisy
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 10
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 13
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 18
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 15
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 22
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 16
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 24
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 1021
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1228
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 1011
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 613
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2172
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7324
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 842
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 640
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 577
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 661
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3455
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2258
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1623
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 896
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 811
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 810
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 762
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 754









































