Calzone z salami i kukurydzą
Źródło: http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2013/10/calzone.html
Calzone, czyli pizza zlozona w ksztalt pieroga to potrawa bardzo pozywna i sycaca. Farsz moze byc dowolny, powinien jednak byc dosc gesty.Skladniki na 2 sztuki:1 i 3/5 szklanki maki pszennej1/2 szklan...
Najnowsze przepisy
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 6
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 12
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 664
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 665
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 704
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 755
Tradycyjny i prosty przepis na spaghetti alla carbonara,... ⇖ 641
Klasyczna włoska babka Ciambella, którą piecze się w... ⇖ 1133
Grecki chleb typu flat bread , który tradycyjnie spożywa... ⇖ 1029
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 571
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 497
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 482
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 406
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 370
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 247
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 246









































