Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 26
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 51
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 40
Chleb na zakwasie pieczony w garnku
Chleb na zakwasie zytnim z maki pszennej chlebowej, ktory pieczemy w zeliwnym garnku, dzieki czemu nabiera on rustykalnego wygladu i uzyskuje niezwykla chrupiaca skorke. Jest to najlepsza metoda pieczenia, ktora do tej pory poznalam. Trzeba jednak pamietac, aby przed pieczeniem usunac plastikowe elementy z garnka, aby nie stopily sie w piekarniku pod wplywem wysokiej temperatury.Skladniki:3 ...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 344
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 380
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 373
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 447