Chleb pszenny na żytnim zakwasie z żurawiną
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/02/chleb-pszenny-na-zytnim-zakwasie-z.html
Przepis-200 g zakwasu zytniego-okolo 300 mililitrow wody-dwie plaskie lyzeczki soli-450 g maki pszennej typ 450 lub 650-forma dlugosc 30 cm wysokosc 8 cm szerokosc 10 cm-4 g drozdze suche-50 g zurawin...
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 13
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 24
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 32
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 222
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 192
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1449
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 201
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 251
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 263
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 281
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 451
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1875
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1267
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 754
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 611
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 477









































