Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 22
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Chleb z semoliną, na zakwasie, wg Hamelmana
Kilka dni temu odkrylem zagubione na polce opakowanie semoliny, ktore kiedys kupilem, oczywiscie aby z niej zrobic chleb. Niestety zapomnialem o semolinie. I tak sobie cichutko przelezala na polce w k...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 736
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 947
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 730
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 617
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 611
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 612
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 908
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 617