Najnowsze przepisy
Zapraszam Was dzisiaj na kulinarne szaleństwo w postaci... ⇖ 10
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 19
Tarta filo z kurkami to doskonały pomysł na smaczne danie... ⇖ 29
Co zrobić z ugotowanymi warzywami?

Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu zagęszcza się podprawą z mąki i tłuszczu czyli zasmażką, lub zawiesiną mąki i śmietany. Zasmażki mogą być z mąki bardziej lub mniej zrumienionej. Najdogodniej jest zrumienić mąkę na suchej patelni, a potem dodać tłuszcz, taka zasmażka smakuje tak samo, a jest lżej strawna od zasmażki z mąki… Czytaj dalej »Co zrobić z ugotowanymi warzywami? Artykuł Co zrobić z ugotowanymi warzywami? pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 451
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 552
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 513
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 513
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 1877
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1740
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 876
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 836
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 564
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 476
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 455