Najnowsze przepisy
Placki z młodej kapusty to rewelacyjny pomysł na obiad... ⇖ 2
Poznaj przepis na naleśniki caprese z pieczarkami i lekkim... ⇖ 4
Wprowadzenie do faszerowanych jajek z pastą tuńczykową... ⇖ 19
Wprowadzenie do Mini Tortilli z Mielonym Mięsem Co to są... ⇖ 23
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 35
Cold brew tiramisu w szklance – fit deser inspirowany... ⇖ 21
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 21
Co zrobić z ugotowanymi warzywami?

Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu zagęszcza się podprawą z mąki i tłuszczu czyli zasmażką, lub zawiesiną mąki i śmietany. Zasmażki mogą być z mąki bardziej lub mniej zrumienionej. Najdogodniej jest zrumienić mąkę na suchej patelni, a potem dodać tłuszcz, taka zasmażka smakuje tak samo, a jest lżej strawna od zasmażki z mąki… Czytaj dalej »Co zrobić z ugotowanymi warzywami? Artykuł Co zrobić z ugotowanymi warzywami? pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 423
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 505
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 476
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 475
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 1676
Przepisy na czasie
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 353
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 340
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 296
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 271
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 134
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 126
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 118