Crostini z bakłażanem i suszonymi pomidorami

Małe chrupiące kanapeczki rodem z Włoch, idealne na przekąskę. Przygotowuje się je z białego pieczywa, grillowanego lub opiekanego na rozgrzanej patelni. Dodatki możemy zmieniać w zależności od upodobań.Składniki:bagietkaduży bakłażanczerwona paprykakilka suszonych pomidorówmała czerwona cebulaząbek czosnkuocet winnyoliwaświeża bazyliasól, pieprzBakłażana i paprykę...
Najnowsze przepisy
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 4
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 13
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 11
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 13
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 18
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 602
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 619
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 626
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 718
Tradycyjny i prosty przepis na spaghetti alla carbonara,... ⇖ 556
Klasyczna włoska babka Ciambella, którą piecze się w... ⇖ 1083
Grecki chleb typu flat bread , który tradycyjnie spożywa... ⇖ 960
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2076
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 343
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 314
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 301
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 271
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 262