Najnowsze przepisy
Naleśniki z mascarpone Najlepszy przepis na naleśniki... ⇖ 17
Uwielbiam takie przepisy na proste kremowe zupy. Mam dużo... ⇖ 19
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 26
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 20
Na ten przepis trafiłam przypadkiem, kiedy w lodówce... ⇖ 26
Dżem z żurawiny

SKŁADNIKI-2 kg żurawiny-sok z 2 cytryn-cukier żelujący 3:1 / 0,5 kg-3 saszetki 40 g żelfix 3:1-400 ml wodyWYKONANIEŻurawinę płuczemy przebieramy i mrozimy z tydzień ,następnie rozmrażamy i przepuszczamy przez maszynkę na sitku 8 mm lub na wyciskarce wolno obrotowej z tendencją grubej pulpy. Następnie wszystkie składniki dajemy do jednego garnka i na wolnym ogniu gotujemy do pożądanej konsystencji, mając na uwadze, że całość jeszcze zgęstnieje. Przekładamy do słoiczków,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 74
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 838
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 246
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 866
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 697
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 542
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 348
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 204
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 134