Najnowsze przepisy
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 8
Ciasto porzeczkowa krówka to pyszny deser, który łączy... ⇖ 43
Przepis na sernik z jabłkami i kruszonką z cynamonem! Ten... ⇖ 40
Dziś przepis na placki ziemniaczane, do których dodatkiem... ⇖ 26
Jesienne leczo z curry, dynią, bakłażanem, pieczarkami i... ⇖ 30
Dżem z żurawiny
SKŁADNIKI-2 kg żurawiny-sok z 2 cytryn-cukier żelujący 3:1 / 0,5 kg-3 saszetki 40 g żelfix 3:1-400 ml wodyWYKONANIEŻurawinę płuczemy przebieramy i mrozimy z tydzień ,następnie rozmrażamy i przepuszczamy przez maszynkę na sitku 8 mm lub na wyciskarce wolno obrotowej z tendencją grubej pulpy. Następnie wszystkie składniki dajemy do jednego garnka i na wolnym ogniu gotujemy do pożądanej konsystencji, mając na uwadze, że całość jeszcze zgęstnieje. Przekładamy do słoiczków,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 44
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 66
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 51
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 60
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 47
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 86
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 491
Przepisy na czasie
Międzynarodowy Dzień Kawy, obchodzony 1 października, to... ⇖ 66
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 61
Ziemniaki z kiełbasą i warzywami to klasyczne danie... ⇖ 59
Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce... ⇖ 55
Super błyskawiczne i bardzo smaczne ciasto marchewkowe z... ⇖ 55
Makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami Szukacie... ⇖ 53
Te kultowe zapiekanki jak dawniej przywołują wspomnienia... ⇖ 52