Najnowsze przepisy
Lody z Krukamelą (Ninja Creami NC300EU) Są smaki,... ⇖ 14
Lody Dubajskie (Ninja Creami NC300EU) Jeśli lody mogą... ⇖ 17
Pizza z wykorzystaniem twarożku zamiast popularnego ciasta... ⇖ 20
To przepyszne czekoladowe ciasto z wiśniami, chałwą i... ⇖ 23
Prosty i szybki przepis na obiad, więc coś zdecydowanie... ⇖ 28
Namelaka Kinder Bueno to niezwykle kremowy, orzechowy krem... ⇖ 26
Lemoniada- Citronnada– tylko 3 składniki, a smak jak z... ⇖ 37
W prostocie siła: kilka składników - gnocchi, szparagi,... ⇖ 28
Dżem z żurawiny

SKŁADNIKI-2 kg żurawiny-sok z 2 cytryn-cukier żelujący 3:1 / 0,5 kg-3 saszetki 40 g żelfix 3:1-400 ml wodyWYKONANIEŻurawinę płuczemy przebieramy i mrozimy z tydzień ,następnie rozmrażamy i przepuszczamy przez maszynkę na sitku 8 mm lub na wyciskarce wolno obrotowej z tendencją grubej pulpy. Następnie wszystkie składniki dajemy do jednego garnka i na wolnym ogniu gotujemy do pożądanej konsystencji, mając na uwadze, że całość jeszcze zgęstnieje. Przekładamy do słoiczków,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 76
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 851
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 93
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 153
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 253
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 173
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 130
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1413
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 751
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 719
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 487
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 405
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 291