Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 30
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 67
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 47
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 10
Fouace nantaise - drożdżówki z Nantes
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta, bazujacego glownie na mace, masle, mleku i cukrze, czasem z dodatkiem odrobiny aromatycznego i slodkiego, ale mocnego alkoholu. Formowane na pos...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 739
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 951
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 732
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 620
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 613
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 615
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 911
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 620