Frittata z pomidorkami i mozarellą
Źródło: http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2014/04/frittata-z-pomidorkami-i-mozarella.html
Wloski wytrawny omlet - smazony krotko na patelni i dopiekany w piekarniku. Tym razem w wersji Caprese, czyli z mozarella, pomidorkami koktajlowymi i swieza bazylia.Skladniki na mala patelnie:4 jajka2...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 17
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 25
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 663
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 664
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 704
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 755
Tradycyjny i prosty przepis na spaghetti alla carbonara,... ⇖ 641
Klasyczna włoska babka Ciambella, którą piecze się w... ⇖ 1132
Grecki chleb typu flat bread , który tradycyjnie spożywa... ⇖ 1028
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 554
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 459
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 358
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 230
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































