Najnowsze przepisy
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 2
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 2
Surówka z selera i marchewki do obiaduEkspresowa surówka... ⇖ 9
Surówka z młodej kapusty idealnie sprawdzi się teraz gdy... ⇖ 11
Gnocchi dyniowe (Gnocchi di zucca)
Wloskie kopytka w wersji jesiennej z dodatkiem puree z miazszu dyni, ktora o tej porze roku jest dostepna w kazdym sklepie. Zawdzieczaja jej nie tylko ciekawy smak, ale rowniez bardzo apetyczny kolor, ktory zacheca nawet malym domownikow do jedzenia :)Skladniki:300 g puree z dyni300 g ugotowanych ziemniakow100 g maki pszennej2 lyzki maki ziemniaczanejjajkosol, pieprzgalka muszkatolowadodatkowo:mas...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 344
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 379
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 373
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 446