Golonka pieprzowa
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/07/golonka-pieprzowa.html
SUROWIEC-golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol do chudych kawalkow 14 g/kg-sol morska do tlustych kawalkow i skory 14 g/kg-pieprz kolorowy rozdrabniany w mozdzierzu 4-5 g/kg-cebula swieza drobno posiekana tylko na dno sloika-puszki okolo lyzki czubatej-woda 15 ml na sloik-puszke-sloiki lub puszki-szybkowar-zamykarka do puszekWYKONANIEGolonke poddajemy klasyfikacji. Odcinamy sk...
Najnowsze przepisy
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 5
Ta zupa to klasyk – mięciutkie ziemniaki, delikatny por... ⇖ 12
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 35
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 33
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 27
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 137
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 33
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 152
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 172
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1340
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 178
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 236
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 248
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 261
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 418
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 291
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1004
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 811
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 785
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 693
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 425
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 343
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 328









































