Mamy 191185 przepisów na 599 blogach.

Wyświetlono: 277 razy

Golonka

Golonka

SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 14 g/kg-ziele angielskie 1 g/kg-lisc laurowy 0,5 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-woda 15 ml na puszke sloik 300 gWYKONANIEZ golonki usuwamy reszte siersci .Golonke poddajemy klasyfikacji. Odcinamy skore ktora tniemy w kosteczke 1...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Dżem Marchewkowo...

Dżem Marchewkowo...

Taki dżem to idealny dodatek do racuszków,... ⇖ 0

Pieczone kasztany

Pieczone kasztany

Pieczone kasztany do klasyk kuchni francuskiej.... ⇖ 0

Nadziewane pomidorki –...

Nadziewane pomidorki –...

Nadziewane pomidorki – na śniadanie lub... ⇖ 6

PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z...

PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z...

Paszteciki z pieczarkami, to idealny dodatek do... ⇖ 0

Pieczony Łosoś z...

Pieczony Łosoś z...

Przepisów na łososia jest już na blogu kilka.... ⇖ 1

Racuchy na maślance z...

Racuchy na maślance z...

Pyszne, puszyste racuchy drożdżowe na maślance... ⇖ 10

Rustykalne bułki...

Rustykalne bułki...

W Nowym Roku nowe wyzwania z Piekarnią Amber... ⇖ 19

Bułki rustykalne J....

Bułki rustykalne J....

Podobno recepturę na te bułki opracował... ⇖ 15

Surówka z Czerwonej...

Surówka z Czerwonej...

Surówką czerwonej kapusty to jedna z... ⇖ 29

Ramię Cygana

Ramię Cygana

Ramię Cygana? No właśnie, cóż to za nazwa!!... ⇖ 26

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM