Karkówka konserwowa z ogórkiem i cebulką
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/05/karkowka-konserwowa-z-ogorkiem-i-cebulka.html
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon premium z miodem-cebulka luksusowa ,,Nasza spizarnia -woda 80 ml.-peklosol 13 g/kg-2 duze zabki czosnku-pieprz czarny 2 g/kgWYKONANIEMieso myjemy pod biezaca woda. Tniemy w kawalki 3 cm, dodajemy wode, peklosol, pieprz oraz czosnek i mieszamy aby wszystko sie polaczylo.Chowamy do lodowki na 24 godz. w temp 4-6 st. Po tym czasie zapeklowane mieso z...
Najnowsze przepisy
Prosta w przygotowaniu, efektowna i zaskakująca w smaku... ⇖ 0
Orzeszki to tradycyjne ciasteczka wypiekane na Święta... ⇖ 23
Sernik z rodzynkami to jeden z tych deserów, obok którego... ⇖ 18
18.12.2025 Magda Pieczona pierś z indyka z żurawiną to... ⇖ 19
Szukasz nowych inspiracji na Święta? Mam dla Ciebie moje... ⇖ 16
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 12
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 225
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 192
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1450
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 202
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 251
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 265
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 283
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 452
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1932
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1336
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1129
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 776
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 712
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 631
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 627
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 594
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 511









































