Mamy 230805 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Sałatka z kuskusem,...

Sałatka z kuskusem,...

Sałatka z kuskusem, soczystym kurczakiem i świeżymi... ⇖ 10

Chleb zwykły na...

Chleb zwykły na...

Chleb zwykły na drożdżach Mocno chrupiący chleb z... ⇖ 19

KLASYCZNY SERNIK Z ROSĄ

KLASYCZNY SERNIK Z ROSĄ

Klasyczny sernik z rosą, nazywany również sernikiem z... ⇖ 43

PYSZNE NALEŚNIKI ZE...

PYSZNE NALEŚNIKI ZE...

Pyszne naleśniki ze szpinakiem to smakowite danie, które... ⇖ 39

Keto zupa koperkowa z...

Keto zupa koperkowa z...

Keto zupa koperkowa z jajkiem to jedno z tych dań, które... ⇖ 37

Pasta jajeczna z...

Pasta jajeczna z...

Pasta jajeczna z rzodkiewką to ciekawy dodatek do... ⇖ 43

Krewetki z cukinią i...

Krewetki z cukinią i...

Smażone krewetki z cukinią i chili z dodatkiem... ⇖ 27

SAŁATKA z CZERWONEJ...

SAŁATKA z CZERWONEJ...

Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 51

Jagodowy sernik

Jagodowy sernik

Powstał mój mikser, jak feniks z popiołu...odrodził... ⇖ 28

Sernik z krówkową...

Sernik z krówkową...

Sernik, który powstał ponieważ kończyła się data... ⇖ 39

Wyświetlono: 880 razy

Karkówka parzona

Karkówka parzona

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20 g/kg-pieprz ziolowy bialowieski 2 g/kgWYKONANIEMieso myjemy pod biezaca woda nacieramy peklosola i pieprzem. Peklujemy 10-14 dni w zaleznosci od wielkosci.Najlepiej peklowac w prozni. Po tym czasie karkowke pakujemy w szynkowar lub praske, a puche wkladamy do worka prozniowego i odsysamy powietrze. Calosc topimy w wodzie i przystepujemy do parzenia cyrkula...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 32

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 88

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 76

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 76

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 93

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 117

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 104

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM