Najnowsze przepisy
Klasyczny sernik z rosą, nazywany również sernikiem z... ⇖ 43
Pyszne naleśniki ze szpinakiem to smakowite danie, które... ⇖ 39
Keto zupa koperkowa z jajkiem to jedno z tych dań, które... ⇖ 37
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 51
Karkówka parzona
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol 19-20 g/kg-pieprz ziolowy bialowieski 2 g/kgWYKONANIEMieso myjemy pod biezaca woda nacieramy peklosola i pieprzem. Peklujemy 10-14 dni w zaleznosci od wielkosci.Najlepiej peklowac w prozni. Po tym czasie karkowke pakujemy w szynkowar lub praske, a puche wkladamy do worka prozniowego i odsysamy powietrze. Calosc topimy w wodzie i przystepujemy do parzenia cyrkula...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 88