Mamy 230935 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Tortilla przepis

Tortilla przepis

Tortilla przepisDomowa tortilla z mąki pszennej najlepszy... ⇖ 14

Biszkopt nasączany...

Biszkopt nasączany...

Dzisiaj zapraszam na przepyszny deser rodem z Ameryki... ⇖ 39

Bułki grahamki

Bułki grahamki

Domowe bułki grahamki na bazie dwóch mąk: graham oraz... ⇖ 43

Energetyczny Koktajl...

Energetyczny Koktajl...

Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 55

Ciasto biały michałek

Ciasto biały michałek

Rewelacyjne i kremowe ciasto z dużą ilością białych... ⇖ 86

Ciasto Aloha! – pyszny...

Ciasto Aloha! – pyszny...

Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 129

Zapiekanka mięsna,...

Zapiekanka mięsna,...

Zapraszam Was na pyszną zapiekankę. Kilka... ⇖ 51

Sałatka pieczarkowa ze...

Sałatka pieczarkowa ze...

Sałatka z 3 składników – pieczarek, szparagów i... ⇖ 42

Ciasto Czarna Owca

Ciasto Czarna Owca

Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 91

Grillowane boczniaki BBQ

Grillowane boczniaki BBQ

Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23

Wyświetlono: 993 razy

Karkówka wędzona i parzona Sous Vide

Karkówka wędzona i parzona Sous Vide

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc wedlughttps://www.wyroby-domowe.pl/peklowanie-mokro-i-10.htmlWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Przygotowujemy solanke wedlug kalkulatora , ta solanka robimy nastrzyk 60 ml na kg miesa i topimy w solance na 7 dni, odstawiamy do lodowki w temp.4-6 stopni . Po tym czasie wyjmujemy pluczemy lecz nie koniecznie. Wkladamy w siatke lub wi...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 33

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 78

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 76

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 95

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 118

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 105

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM