Karkówka wędzona i parzona Sous Vide
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/09/karkowka-wedzona-i-parzona-sous-vide.html
SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc wedlughttps://www.wyroby-domowe.pl/peklowanie-mokro-i-10.htmlWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Przygotowujemy solanke wedlug kalkulatora , ta solanka robimy nastrzyk 60 ml na kg miesa i topimy w solance na 7 dni, odstawiamy do lodowki w temp.4-6 stopni . Po tym czasie wyjmujemy pluczemy lecz nie koniecznie. Wkladamy w siatke lub wi...
Najnowsze przepisy
Sałatka z czerwoną fasolą z orzechami to ten typ dania,... ⇖ 21
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami,... ⇖ 27
pyszne SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: Kapustę ugotować do... ⇖ 28
Jajka w skorupkach z farszem z pieczarek i szczypiorku.... ⇖ 22
Ciasto miodowe z jabłkami i kremem chałwowym to prawdziwa... ⇖ 34
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 23
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 32
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 143
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 164
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1310
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 175
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 232
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 405
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 270
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 627
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 205
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 158
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 128
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 128
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 122
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 110









































