Karmelizowana marchewka

Marchewki na słodko kwaśno w miodowo pomarańczowej glazurze, zaskakują i zachwycają smakiem.Jest to idealny dodatek do mięsa lub jako samodzielna przekąska.Zapraszam na przepis.Składniki:Marchewka 0,5 kilograma.Sok wyciśnięty z 2 pomarańczy.Miód 2 łyżki.Masło 1 czubata łyżka.Sól do smaku.Ostra papryka w płatkach do smaku.Cukier 12 płaskiej łyżeczki dodać do gotowania...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 6
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 515
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 559
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 626
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 321
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272