Syrop z rabarbaru

Jest to świetny pomysł na wykorzystanie, kwaskowatych łodyg rabarbaru w naszej kuchni.Orzeźwiający syrop jest świetnym dodatkiem do domowych deserów, herbaty i lemoniady, która doskonale gasi pragnienie w upalne letnie dni.Zrobienie syropu nie wymaga od nas zbyt wielkiego nakładu pracy, a efekt jest naprawdę zaskakujący.Zapraszam na przepis.Składniki:Rabarbar 2.5 kilograma.Cukier 1...
Najnowsze przepisy
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 9
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 10
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 533
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 581
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 648
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204