Sos z czerwonej porzeczki do mięs i serów
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2022/06/sos-z-czerwonej-porzeczki-do-mies-i.html
Moim nowym odkryciem tego sezonu jest sos porzeczkowy, stanowi on doskonałą alternatywą dla tradycyjnego sosu żurawinowego, osobiście uważam, że jest o wiele smaczniejszy niż żurawinowy, ponieważ, kwaskowate porzeczki sprawiają, że smak sosu staje się bardziej wyrazisty.Sos ten podajemy, tak samo, jak każde inne zimne sosy, świetnie komponuje się on z zimnymi mięsami oraz...
Najnowsze przepisy
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 4
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 14
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 20
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 15
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 19
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 566
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 606
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 708
Przepisy na czasie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 51
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 49
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 39
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 35
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 33
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 31









































