Sos z czerwonej porzeczki do mięs i serów
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2022/06/sos-z-czerwonej-porzeczki-do-mies-i.html
Moim nowym odkryciem tego sezonu jest sos porzeczkowy, stanowi on doskonałą alternatywą dla tradycyjnego sosu żurawinowego, osobiście uważam, że jest o wiele smaczniejszy niż żurawinowy, ponieważ, kwaskowate porzeczki sprawiają, że smak sosu staje się bardziej wyrazisty.Sos ten podajemy, tak samo, jak każde inne zimne sosy, świetnie komponuje się on z zimnymi mięsami oraz...
Najnowsze przepisy
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 85
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 21
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 19
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 569
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 613
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 720
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 485
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 351
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 345
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 181
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 180
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 160









































