Sos z czerwonej porzeczki do mięs i serów
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2022/06/sos-z-czerwonej-porzeczki-do-mies-i.html
Moim nowym odkryciem tego sezonu jest sos porzeczkowy, stanowi on doskonałą alternatywą dla tradycyjnego sosu żurawinowego, osobiście uważam, że jest o wiele smaczniejszy niż żurawinowy, ponieważ, kwaskowate porzeczki sprawiają, że smak sosu staje się bardziej wyrazisty.Sos ten podajemy, tak samo, jak każde inne zimne sosy, świetnie komponuje się on z zimnymi mięsami oraz...
Najnowsze przepisy
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 4
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 7
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 16
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 20
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 581
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 625
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 738
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1741
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1073
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 689
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 599
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 582
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 546
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 477
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 473
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 453









































