Sos z czerwonej porzeczki do mięs i serów

Moim nowym odkryciem tego sezonu jest sos porzeczkowy, stanowi on doskonałą alternatywą dla tradycyjnego sosu żurawinowego, osobiście uważam, że jest o wiele smaczniejszy niż żurawinowy, ponieważ, kwaskowate porzeczki sprawiają, że smak sosu staje się bardziej wyrazisty.Sos ten podajemy, tak samo, jak każde inne zimne sosy, świetnie komponuje się on z zimnymi mięsami oraz...
Najnowsze przepisy
Tropikalne cold brew, wspomnienie lata w szklance Smak,... ⇖ 20
Bardzo smaczny i zdrowy syrop z czarnego bzu z małą... ⇖ 93
Znalezienie idealnego prezentu bywa czasem prawdziwym... ⇖ 16
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 24
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 100
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 24
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 498
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 549
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 612
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1441
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 798
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 632
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 544
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 511
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 459
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 453
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 443