Sos z czerwonej porzeczki do mięs i serów
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2022/06/sos-z-czerwonej-porzeczki-do-mies-i.html
Moim nowym odkryciem tego sezonu jest sos porzeczkowy, stanowi on doskonałą alternatywą dla tradycyjnego sosu żurawinowego, osobiście uważam, że jest o wiele smaczniejszy niż żurawinowy, ponieważ, kwaskowate porzeczki sprawiają, że smak sosu staje się bardziej wyrazisty.Sos ten podajemy, tak samo, jak każde inne zimne sosy, świetnie komponuje się on z zimnymi mięsami oraz...
Najnowsze przepisy
Cześć! Ostatnio naszła mnie ochota na rafaello, ale że... ⇖ 2
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 20
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 17
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 580
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 622
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 736
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1645
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 722
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 678
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 564
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 466
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 440









































