Korzenny miodownik z masą grysikową
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2022/12/korzenny-miodownik-z-masa-grysikowa.html
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek podczas świąt, a wasi goście będą zachwyceni jego smakiem.Miodownik najlepiej upiec dwa dni prędzej, żeby zdążył zmięknąć i skruszeć wtedy dosłownie rozpływa się w ustach, a puszysta masa doskonale komponuje się z miodowymi blatami ciasta.Jest to jeden z moich ulubionych wypieków świątecznych.Zapraszam na...
Najnowsze przepisy
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 12
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 23
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 16
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 118
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 578
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 619
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 732
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1407
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 648
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 546
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 495
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 446
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 440
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 426
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 333









































