Korzenny miodownik z masą grysikową
Źródło: https://dorotaw.blogspot.com/2022/12/korzenny-miodownik-z-masa-grysikowa.html
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek podczas świąt, a wasi goście będą zachwyceni jego smakiem.Miodownik najlepiej upiec dwa dni prędzej, żeby zdążył zmięknąć i skruszeć wtedy dosłownie rozpływa się w ustach, a puszysta masa doskonale komponuje się z miodowymi blatami ciasta.Jest to jeden z moich ulubionych wypieków świątecznych.Zapraszam na...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 7
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 13
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 21
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 15
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 5
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 581
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 624
Baranek wielkanocny to obowiązkowy element każdego... ⇖ 737
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1707
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1004
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 540
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 473
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446









































