Kiełbas wiejska wieprzowo -drobiowa
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/04/kiebas-wiejska-wieprzowo-drobiowa.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci bez klasyfikacji w kostke 1,5-2 cm-mieso z udzca indyka 3 kg / sitko 16 mm-podgardle z przyrostem miesnym bez skory 2 kg / sitko 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg lopatki i drobiu-sol morska 18 g/kg do podgardla-czosnek dobrej jakosci 7 g/kg-pieprz kolorowy mielony 2 g/kg-pieprz ziolowy bialowieski 2 g/...
Najnowsze przepisy
Ciasto owsiane z makiem, orzechami nerkowca, kremem... ⇖ 15
Marynowana mozzarella to świetny pomysł na aromatyczną... ⇖ 34
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 44
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 34
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 46
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 39
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 52
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 41
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 252
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 197
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1471
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 207
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 257
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 276
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 291
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 478
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3584
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2287
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1648
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 913
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 854
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 827
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 774









































