Najnowsze przepisy
Lekkie i puszyste placuszki, które posmakują i dzieciom i... ⇖ 3
Klasyczny sernik z rosą, nazywany również sernikiem z... ⇖ 54
Pyszne naleśniki ze szpinakiem to smakowite danie, które... ⇖ 59
Keto zupa koperkowa z jajkiem to jedno z tych dań, które... ⇖ 49
Sezon grillowy zbliża się wielkimi krokami i dziś mam... ⇖ 58
Kiełbas wiejska wieprzowo -drobiowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci bez klasyfikacji w kostke 1,5-2 cm-mieso z udzca indyka 3 kg / sitko 16 mm-podgardle z przyrostem miesnym bez skory 2 kg / sitko 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg lopatki i drobiu-sol morska 18 g/kg do podgardla-czosnek dobrej jakosci 7 g/kg-pieprz kolorowy mielony 2 g/kg-pieprz ziolowy bialowieski 2 g/...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 89