Kiełbas wiejska wieprzowo -drobiowa
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/04/kiebas-wiejska-wieprzowo-drobiowa.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci bez klasyfikacji w kostke 1,5-2 cm-mieso z udzca indyka 3 kg / sitko 16 mm-podgardle z przyrostem miesnym bez skory 2 kg / sitko 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg lopatki i drobiu-sol morska 18 g/kg do podgardla-czosnek dobrej jakosci 7 g/kg-pieprz kolorowy mielony 2 g/kg-pieprz ziolowy bialowieski 2 g/...
Najnowsze przepisy
Fit Wysokobiałkowe Precle z Cheddarem(*SERIA FIT*)Precle... ⇖ 6
Sałatka z czerwoną fasolą z orzechami to ten typ dania,... ⇖ 26
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami,... ⇖ 30
pyszne SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: Kapustę ugotować do... ⇖ 28
Jajka w skorupkach z farszem z pieczarek i szczypiorku.... ⇖ 23
Ciasto miodowe z jabłkami i kremem chałwowym to prawdziwa... ⇖ 35
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 24
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 143
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 164
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1311
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 175
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 232
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 405
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 270
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 629
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 207
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 161
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 130
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 128
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 122
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 111









































