Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 20
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 16
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 15
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 19
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 38
Kiełbasa Biała Drobiowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg mięso gulaszowe z indyka /8 mm-1 kg mięso z uda kurczaka /10 mm-1 kg pierś kurczaka /16 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-16-18g/kg sól niejodowana-3 g/kg pieprz czarny-3 g/kg majeranek-5 g/kg świeży czosnek zgnieciony przez praskę i dodany do wody-5% woda-jelita wieprzowe 28-30WYKONANIEMięso mielimy do mięsa...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 60
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91