Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do faszerowanych jajek z pastą tuńczykową... ⇖ 18
Wprowadzenie do Mini Tortilli z Mielonym Mięsem Co to są... ⇖ 21
składniki na biszkopt czekoladowy:70 g mąki25 g kakao50 g... ⇖ 32
Cold brew tiramisu w szklance – fit deser inspirowany... ⇖ 19
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 18
Prosta i szybka sałatka z wędzonym kurczakiem, do tego... ⇖ 17
Natka pietrszuki jest nie tylko smaczna i aromatyczna, ale... ⇖ 11
Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg mięso gulaszowe z indyka /8 mm-1 kg mięso z uda kurczaka /10 mm-1 kg pierś kurczaka /16 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-16-18g/kg sól niejodowana-3 g/kg pieprz czarny-3 g/kg majeranek-5 g/kg świeży czosnek zgnieciony przez praskę i dodany do wody-5% woda-jelita wieprzowe 28-30WYKONANIEMięso mielimy do mięsa...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 55
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 629
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 66
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 123
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 122
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 194
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 149
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 114
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 277
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 143
Przepisy na czasie
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 349
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 295
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 266
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 215
Cześć Kochani, jako, że sezon na rabarbar w pełni... ⇖ 133
Ciasto Szept Nocy to pyszne, lekkie ciasto z kakaowym... ⇖ 117