Kiełbasa biała parzona
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2016/03/kiebasa-biaa-parzona.html
Na goraco z chrzanemNa zimno z musztarda francuskaJeszcze surowaPrzepisMieso-boczek bez skory 2 kg-lopatka 2 kg-karkowka 2 kgPrzyprawy-sol kamienna nie jodowana 18 g/kg-pieprz czarny mielony 3 g...
Najnowsze przepisy
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 5
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 15
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 10
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 13
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 27
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 23
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 98
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 37
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 199
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 186
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1437
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 196
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 259
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 274
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 439
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 605
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 528
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 506
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 446
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 413
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 407
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 401
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 285
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 277
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 276









































