Najnowsze przepisy
Polska kuchnia to nie tylko jedzenie, to cała kultura,... ⇖ 1
Znasz kotleciki z gotowanych i surowych ziemniaków? Ja... ⇖ 3
Ciasto z owocami w 15 minut to idealny pomysł na smaczny... ⇖ 5
Naleśniki z kurczakiem zapiekane w piekarniku to pyszny... ⇖ 9
Pyszne danie jednogarnkowe z kurczakiem, chorizo i serem.... ⇖ 2
Sałatka z pieczarkami i porem to doskonała propozycja dla... ⇖ 15
Chleb cebulowy na maślance Bardzo lubię ten stary przepis... ⇖ 16
Kiełbasa firmowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w kostke 1,5-2 cm bez klasyfikacji-1,5 kg karkowki /krojona w kostke 1,5-2 cm bez klasyfikacji-2 kg lata wolowa /8 mm blony wycinamy i dodajemy do golonki-1,5 kg boczek /10 mm-1 kg golonka /2,5 mm-1 kg podgardle /8 mmPRZYPRAWY-peklosol 18g/kg-sol nie jodowana 18 g/kg /do podgardla-gorczyca ziarno 4 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-zie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 89