Mamy 230819 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Polska Kuchnia: Tradycja...

Polska Kuchnia: Tradycja...

Polska kuchnia to nie tylko jedzenie, to cała kultura,... ⇖ 1

Kotlety ziemniaczane z...

Kotlety ziemniaczane z...

Znasz kotleciki z gotowanych i surowych ziemniaków? Ja... ⇖ 3

Ciasto z owocami w 15...

Ciasto z owocami w 15...

Ciasto z owocami w 15 minut to idealny pomysł na smaczny... ⇖ 5

Naleśniki z kurczakiem...

Naleśniki z kurczakiem...

Naleśniki z kurczakiem zapiekane w piekarniku to pyszny... ⇖ 9

Danie jednogarnkowe z...

Danie jednogarnkowe z...

Pyszne danie jednogarnkowe z kurczakiem, chorizo i serem.... ⇖ 2

Sałatka z pieczarkami i...

Sałatka z pieczarkami i...

Sałatka z pieczarkami i porem to doskonała propozycja dla... ⇖ 15

Owsianka z kiwi,...

Owsianka z kiwi,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 16

Pyszny chlebek cebulowy...

Pyszny chlebek cebulowy...

Chleb cebulowy na maślance Bardzo lubię ten stary przepis... ⇖ 16

Śmietankowe ciasto ...

Śmietankowe ciasto ...

 Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 14

Szybkie i Zdrowe...

Szybkie i Zdrowe...

Kotleciki są doskonałym pomysłem na lekką i smaczną... ⇖ 15

Wyświetlono: 647 razy

Kiełbasa firmowa

Kiełbasa firmowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w kostke 1,5-2 cm bez klasyfikacji-1,5 kg karkowki /krojona w kostke 1,5-2 cm bez klasyfikacji-2 kg lata wolowa /8 mm blony wycinamy i dodajemy do golonki-1,5 kg boczek /10 mm-1 kg golonka /2,5 mm-1 kg podgardle /8 mmPRZYPRAWY-peklosol 18g/kg-sol nie jodowana 18 g/kg /do podgardla-gorczyca ziarno 4 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-zie...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 32

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 89

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 76

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 76

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 93

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 117

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 105

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM