Najnowsze przepisy
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 30
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 29
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 45
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 56
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 39
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 103
Kiełbasa Gajowego
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7 kgPo klasyfikacji uzyskałem :-1 kl 3,5 kg / Mięso podzieliłem na dwie części jedną pokroiłem w kostkę 1,5 cm druga część szarpak-2 kl 2,4 kg /10 mm-3 kl 1,1 kg /2,5 mm2.Boczek 2 kg /10 mm3.Słonina 1 kg / Krojona w kostkę 0,5-1 cmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-sól warzona do słoniny 18 g...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86