Najnowsze przepisy
W czasach, gdy tempo życia nieustannie przyspiesza, a... ⇖ 7
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 10
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 12
Na ten przepis trafiłam przypadkiem, kiedy w lodówce... ⇖ 14
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 17
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 23
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 25
Kiełbasa Gajowego

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7 kgPo klasyfikacji uzyskałem :-1 kl 3,5 kg / Mięso podzieliłem na dwie części jedną pokroiłem w kostkę 1,5 cm druga część szarpak-2 kl 2,4 kg /10 mm-3 kl 1,1 kg /2,5 mm2.Boczek 2 kg /10 mm3.Słonina 1 kg / Krojona w kostkę 0,5-1 cmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-sól warzona do słoniny 18 g...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 838
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 245
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 677
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 477
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 361
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 127