Kiełbasa Królewska
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/07/kiebasa-krolewska.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2 cm-max 3 cm-udziec z indyka bez skory 1,2 kg/szarpak-jedna duza golonka bez skory 1 kg /4 mm-slonina bez skory 600 g/ w kostke 1 cm-max 2 cm-katnica wolowa /dzielimy ja mniej wiecej na polPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg do lopatki,udzca i golonki-sol morska 19 g /kg do sloniny-pieprz czarny drobno mielony 3 g/kg-czosnek...
Najnowsze przepisy
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 12
Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i... ⇖ 17
Świąteczne ciasteczka czekoladowe renifery to uroczy i... ⇖ 9
Kiedy za oknem robi się chłodniej, nic tak nie rozgrzewa... ⇖ 15
Kotlety ruskie – prosty i pyszny pomysł na obiad Jeśli... ⇖ 19
Sernik Kinder Country to naprawdę wyjątkowy przepis! Ma... ⇖ 23
Puszyste racuchy bez jabłek. Szybkie, proste i idealne na... ⇖ 20
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 141
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 163
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1252
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 173
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 231
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 405
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 267
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 558
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 185
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 144
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 117
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 112
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 100
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 92









































