Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 1
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 9
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 29
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 30
Kiełbasa Królewska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2 cm-max 3 cm-udziec z indyka bez skory 1,2 kg/szarpak-jedna duza golonka bez skory 1 kg /4 mm-slonina bez skory 600 g/ w kostke 1 cm-max 2 cm-katnica wolowa /dzielimy ja mniej wiecej na polPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg do lopatki,udzca i golonki-sol morska 19 g /kg do sloniny-pieprz czarny drobno mielony 3 g/kg-czosnek...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86