Mamy 191528 przepisów na 600 blogach.

Wyświetlono: 301 razy

Kiełbasa Królewska

Kiełbasa Królewska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2 cm-max 3 cm-udziec z indyka bez skory 1,2 kg/szarpak-jedna duza golonka bez skory 1 kg /4 mm-slonina bez skory 600 g/ w kostke 1 cm-max 2 cm-katnica wolowa /dzielimy ja mniej wiecej na polPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Mini drożdżówki,...

Mini drożdżówki,...

Dzień dobry :-) U Was też tak mocno pada? U nas... ⇖ 1

Twarogowe gofry

Twarogowe gofry

Dlaczego warto przygotować twarogowe gofry?... ⇖ 0

Placuszki z kurczaka z...

Placuszki z kurczaka z...

Placuszki z kurczaka z ziemniakamiTakich... ⇖ 4

Pierogi z rybą i...

Pierogi z rybą i...

Witam serdecznie, na ostatnie święta Bożego... ⇖ 0

Gulasz z ciecierzycy z...

Gulasz z ciecierzycy z...

Miałam od dawna ochotę na coś tak pysznego,... ⇖ 5

Karkówka z kociołka

Karkówka z kociołka

porcja na ok 4-5 osób800 g karkówki2 marchewki1... ⇖ 5

Wątróbka drobiowa z...

Wątróbka drobiowa z...

Wątróbka z koperkiem to pyszne i tanie danie... ⇖ 9

Filet z kurczaka pod...

Filet z kurczaka pod...

Filet z kurczaka pod serową pierzyną to... ⇖ 8

Ślimaczkowa...

Ślimaczkowa...

Ślimaczkowa drożdżówka z powidłamiBardzo... ⇖ 6

MIĘSNE SMAROWIDŁO DO...

MIĘSNE SMAROWIDŁO DO...

Pyszne, aromatyczne smarowidło do chleba.... ⇖ 6

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM