Mamy 230674 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Kotlety mielone,...

Kotlety mielone,...

Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 1

Owsianka z awokado,...

Owsianka z awokado,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 4

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 9

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski, takie... ⇖ 18

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 29

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 13

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z...

Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 30

KOLOROWE MINI DESERKI

KOLOROWE MINI DESERKI

Zapraszam dziś na kolejny, expresowy deser, którego... ⇖ 17

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem...

Młoda kapusta z mięsem mielonym, to prosty w... ⇖ 29

Smocze pomysły na owoce

Smocze pomysły na owoce

Owoce warto zjadać w każdej postaci – nie tylko na... ⇖ 13

Wyświetlono: 786 razy

Kiełbasa Królewska

Kiełbasa Królewska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 1,2 kg /krojona w kostke 2 cm-max 3 cm-udziec z indyka bez skory 1,2 kg/szarpak-jedna duza golonka bez skory 1 kg /4 mm-slonina bez skory 600 g/ w kostke 1 cm-max 2 cm-katnica wolowa /dzielimy ja mniej wiecej na polPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg do lopatki,udzca i golonki-sol morska 19 g /kg do sloniny-pieprz czarny drobno mielony 3 g/kg-czosnek...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 29

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 73

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 73

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 91

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 114

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 102

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM