Kiełbasa krucha podpiekana
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/06/kiebasa-krucha-podpiekana.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce nr 8.-1 kl szynka 2 kg / szarpak-2 kl boczek bez skory 2 kg /10 mm-2 kl karkowka 2 kg / 10 mm-podgardle bez skory,gruczolow 0,5 kg 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-prklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-papryka slodka 2 g/kg-czosnek swiezy wycisniety przez prask 5 g/kg-cebula prazona 5 g/kg-szczypiorek suszony 0,5 g/kg-gorczyca ziarn...
Najnowsze przepisy
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 11
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 18
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 31
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 25
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 179
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 182
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1361
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 190
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 258
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 271
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 431
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 418
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 316
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 261
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 175
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 142
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 115









































