Kiełbasa krucha podpiekana
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/06/kiebasa-krucha-podpiekana.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce nr 8.-1 kl szynka 2 kg / szarpak-2 kl boczek bez skory 2 kg /10 mm-2 kl karkowka 2 kg / 10 mm-podgardle bez skory,gruczolow 0,5 kg 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-prklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-papryka slodka 2 g/kg-czosnek swiezy wycisniety przez prask 5 g/kg-cebula prazona 5 g/kg-szczypiorek suszony 0,5 g/kg-gorczyca ziarn...
Najnowsze przepisy
Piernik krakowski to klasyczne, domowe ciasto o głębokim... ⇖ 10
Kurczak w sosie mascarpone z białym winem.Ten przepis to... ⇖ 8
Jedne z moich ulubionych ciasteczek z lukrem i kremem... ⇖ 12
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 21
Szyszki czekoladowe to przepyszny, słodki deser, idealny... ⇖ 24
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 25
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 210
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 188
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1446
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 197
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 247
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 259
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 275
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 445
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1594
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 664
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 582
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 556
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 512
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 463
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 460
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 435
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 357









































