Kiełbasa krucha podpiekana
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/06/kiebasa-krucha-podpiekana.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce nr 8.-1 kl szynka 2 kg / szarpak-2 kl boczek bez skory 2 kg /10 mm-2 kl karkowka 2 kg / 10 mm-podgardle bez skory,gruczolow 0,5 kg 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-prklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-papryka slodka 2 g/kg-czosnek swiezy wycisniety przez prask 5 g/kg-cebula prazona 5 g/kg-szczypiorek suszony 0,5 g/kg-gorczyca ziarn...
Najnowsze przepisy
Ekspresowa masa makowa z bakaliami Ekspresowa masa makowa... ⇖ 12
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 19
Chmurka z jabłkami na biszkoptach Pyszne, łatwe ciasto... ⇖ 23
Orzeszki, jak zrobić te pyszne, nadziewane ciasteczka ?... ⇖ 14
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja... ⇖ 16
Zrobicie go w kilka minut .Banalnie prosty ale pyszny,... ⇖ 21
Cynamonowe wypieki to jedne z najbardziej lubianych u mnie... ⇖ 25
Uwielbiam wszelkiego rodzaju miodowniki. Kojarzą mi się z... ⇖ 26
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 154
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 176
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1346
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 183
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 238
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 251
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 264
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 422
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1783
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1086
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 897
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 851
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 792
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 492
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 421









































