Mamy 191699 przepisów na 601 blogach.

Wyświetlono: 306 razy

Kiełbasa Śląska

Kiełbasa Śląska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5 kg szynki /szarpak-1 szt. tylna golonka wieksza bez skory /2,5 mm-jelita 26-28 mmPRZYPRAWY-peklosol 18 g/kg-czosnek swiezy 5 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-kolendra 2 g/kg-woda 200 ml. dodana podczas dodawania przypraw i 100 ml. dodana po kilku godzinach...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Ciasto czekoladowe z...

Ciasto czekoladowe z...

Mocno czekoladowe ciasto, które rozpływa się w... ⇖ 0

Pomysły na...

Pomysły na...

Gdy za oknem szaro i zimno, przyda się kilka... ⇖ 3

Zupa chlebowa –...

Zupa chlebowa –...

Zupa chlebowa – kuchnia podkarpackaChyba nie ma... ⇖ 7

Batony z ziaren

Batony z ziaren

Mega proste i mega pyszne batony z ziaren są tak... ⇖ 9

Drink pod wpływem

Drink pod wpływem

Drink pod wpływem oczywiście zrobiony przez... ⇖ 10

Sałatka parówkowa

Sałatka parówkowa

Sprawdź, jak łatwo i szybko przygotować... ⇖ 20

ciastka francuskie z...

ciastka francuskie z...

składniki:1 puszka ananasa w plastrach1... ⇖ 9

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli

Mini roladki z tortilli z pysznymi dodatkami:... ⇖ 17

Ciasto „pina colada”

Ciasto „pina colada”

Jeżeli lubicie kokos, to na pewno zasmakuje wam... ⇖ 23

PĄCZKI KWIATUSZKI

PĄCZKI KWIATUSZKI

Urocze pączki w kształcie kwiatka zobaczyłam... ⇖ 13

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM