Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 55
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 129
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 92
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Kiełbasa Śląska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2,5 kg boczku /8 mm-1,5 kg szynki /szarpak-1 szt. tylna golonka wieksza bez skory /2,5 mm-jelita 26-28 mmPRZYPRAWY-peklosol 18 g/kg-czosnek swiezy 5 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-kolendra 2 g/kg-woda 200 ml. dodana podczas dodawania przypraw i 100 ml. dodana po kilku godzinach przed nabijaniem w jelitaWYKONANIEKupione mieso myjemy,osuszamy i kroimy w duza kostke do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90