Kiełbasa niedźwiedzia
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2021/02/kiebasa-niedzwiedzia.html
Kiełbasa niedźwiedziaSUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie przeprowadzałem na maszynce nr 8.-schab b/k 5 kg2,5 kg w kostkę około 1,5 cm2,5 kg szarpak-boczek bez skóry 5 kg10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 19 g/kg-czosnek niedźwiedzi 3-4 g/kg-gorczyca biała ziarno 4 g/kg-pieprz czarny grubo mielony 3-4 g/kg-majeranek 1 g/kg-gałka muszkatołowa...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 21
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 23
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 22
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 18
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 19
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 21
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 195
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 186
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1436
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 195
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 259
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 274
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 437
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 587
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 515
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 492
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 425
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 399
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 388
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 386
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 267
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 262
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 256









































