Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do dania Orzo z krewetkami przepis Orzo z... ⇖ 17
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z dżemem brzoskwiniowym... ⇖ 13
Wprowadzenie do sałatki z kurczakiem na przyjęcie... ⇖ 15
Wprowadzenie do sernika bez spodu Czym jest sernik bez... ⇖ 25
Wprowadzenie do Wegan Ciasto Czekoladowe przepis Dlaczego... ⇖ 15
Kiełbasa niedźwiedzia

Kiełbasa niedźwiedziaSUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie przeprowadzałem na maszynce nr 8.-schab b/k 5 kg2,5 kg w kostkę około 1,5 cm2,5 kg szarpak-boczek bez skóry 5 kg10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 19 g/kg-czosnek niedźwiedzi 3-4 g/kg-gorczyca biała ziarno 4 g/kg-pieprz czarny grubo mielony 3-4 g/kg-majeranek 1 g/kg-gałka muszkatołowa...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 50
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 96
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 103
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 110
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 89
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 249
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 123
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 150
Przepisy na czasie
Surówkę ze słoika, jest hitowym dodatkiem do grilla. Ta... ⇖ 166
Przepis na tradycyjny sernik, który w naszej rodzinie... ⇖ 164
Bigos z młodej kapusty i kapusty kiszonej to zdecydowanie... ⇖ 98
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu.... ⇖ 46
Wprowadzenie do Ciasto Hucułka przepis Ciasto Hucułka to... ⇖ 44
Zdrowe ciasto, które nie tylko będzie idealną opcją na... ⇖ 36
Wprowadzenie do Sernika Mamy Przepis Historia sernika w... ⇖ 34
Mawiają że w prostocie siła i ten cytat tutaj sprawdza... ⇖ 33