Najnowsze przepisy
NAJCZĘSTSZE ALERGENY spożywcze i NIETOLERANCJE pokarmowe... ⇖ 2
Przepis jest banalnie prosty, ale genialny, sama bym na to... ⇖ 11
Naleśniki z mascarpone Najlepszy przepis na naleśniki... ⇖ 25
Kiełbasa podwawelska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi 10 mm-1 kg boczek (chudy)-- sitko fi 10 mmPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-cukier 1 g/kg-majeranek 0,3 g/kg-papryka slodka 1 g/kg-cz...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 74
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 839
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 246
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 921
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 701
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 557
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 350
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 264
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 207