Najnowsze przepisy
Arbuz z fetą czyli letnia klasyka idealna na upalne dni.... ⇖ 9
Wprowadzenie do Naleśników z warzywną pastą Naleśniki... ⇖ 20
Wprowadzenie do Pyszne ciasto cytrynowe z lukrem przepis... ⇖ 29
Wprowadzenie do Mazurka z kajmakiem Mazurek z kajmakiem to... ⇖ 13
Placki z kurczakiem i młodą kapustą to propozycja w sam... ⇖ 20
Wprowadzenie do sałatki z buraczkami i fetą Sałatka z... ⇖ 27
Wprowadzenie do sałatki jarzynowej z majonezem przepis... ⇖ 16
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 20
Kiełbasa podwawelska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4 kg karkowki --sitko fi 10 mm-1 kg boczek (chudy)-- sitko fi 10 mmPRZYPRAWY-peklosol 18-20 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-cukier 1 g/kg-majeranek 0,3 g/kg-papryka slodka 1 g/kg-cz...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 730
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 90
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 158
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 242
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 128
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 302
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 187
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 95
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 95
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 86
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 82
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 82
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 76
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 74