Kiełbasa Serdeczna
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/07/kiebasa-serdeczna.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke 2 cm-boczek 1,5 kg /8 mm-lopatka 1,5 kg /po klasyfikacji mieso chude w kostke 2 cm a tluste kawalki 8 mm-slonina 0,5 kg /w kostke 0,5-1 cm-golonka tylna szt.1/2-3 mm-dwa serca wp. /2-3 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg-sol morska do sloniny i serc 19 g/kg-czosnek swiezy 7 g/kg-pieprz czarny drobno mielony 2 g/kg-chilli jalepeno gr...
Najnowsze przepisy
Sałatka z czerwoną fasolą z orzechami to ten typ dania,... ⇖ 19
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami,... ⇖ 24
pyszne SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: Kapustę ugotować do... ⇖ 26
Jajka w skorupkach z farszem z pieczarek i szczypiorku.... ⇖ 20
Ciasto miodowe z jabłkami i kremem chałwowym to prawdziwa... ⇖ 32
Proste, korzenne ciasto idealne do jesiennej kawy. Przepis... ⇖ 22
Przepis który podaję to porcja na 12 osób. Można go... ⇖ 29
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 141
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 164
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1307
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 173
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 232
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 241
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 405
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 268
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 619
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 203
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 156
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 127
Brokuły to świetna baza do sałatek, wystarczy dodać... ⇖ 127
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 122
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 109









































