Kiełbasa Serdeczna
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/07/kiebasa-serdeczna.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1,5 kg /w kostke 2 cm-boczek 1,5 kg /8 mm-lopatka 1,5 kg /po klasyfikacji mieso chude w kostke 2 cm a tluste kawalki 8 mm-slonina 0,5 kg /w kostke 0,5-1 cm-golonka tylna szt.1/2-3 mm-dwa serca wp. /2-3 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg-sol morska do sloniny i serc 19 g/kg-czosnek swiezy 7 g/kg-pieprz czarny drobno mielony 2 g/kg-chilli jalepeno gr...
Najnowsze przepisy
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 6
Fit Błyskawiczny Chlebek Naan(*SERIA FIT*)Chlebki naan od... ⇖ 8
Fit Curry z Ciecierzycy(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 9
Fit Lody Pistacjowe(Ninja Creami NC300EU)Lody pistacjowe od... ⇖ 7
Domowe Mleko PistacjoweTo mleko pistacjowe ma w sobie coś... ⇖ 12
Dlaczego Warto Chrupać Orzechy Włoskie, czyli naturalny... ⇖ 12
Delikatny biszkopt z makiem, lekko kwaskowe wiśnie w... ⇖ 20
Pasta z twarogu i jajek – szybka, kremowa i pełna... ⇖ 17
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 136
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 161
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1246
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 168
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 229
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 235
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 225
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 392
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 261
Przepisy na czasie
Szybciutkie paszteciki garmażeryjne, bez czekania, aż... ⇖ 144
Miękkie, miodowe blaty, delikatny krem z mleka w proszku i... ⇖ 32
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 32
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 31
Co powiesz na krokiety z twarogiem na słodko? To przepis,... ⇖ 30
Rolada jabłkowa – prosty i pyszny deser, który zawsze... ⇖ 27









































