Mamy 230935 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Tortilla przepis

Tortilla przepis

Tortilla przepisDomowa tortilla z mąki pszennej najlepszy... ⇖ 3

Biszkopt nasączany...

Biszkopt nasączany...

Dzisiaj zapraszam na przepyszny deser rodem z Ameryki... ⇖ 21

Bułki grahamki

Bułki grahamki

Domowe bułki grahamki na bazie dwóch mąk: graham oraz... ⇖ 31

Energetyczny Koktajl...

Energetyczny Koktajl...

Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 42

Ciasto biały michałek

Ciasto biały michałek

Rewelacyjne i kremowe ciasto z dużą ilością białych... ⇖ 71

Ciasto Aloha! – pyszny...

Ciasto Aloha! – pyszny...

Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 99

Zapiekanka mięsna,...

Zapiekanka mięsna,...

Zapraszam Was na pyszną zapiekankę. Kilka... ⇖ 39

Sałatka pieczarkowa ze...

Sałatka pieczarkowa ze...

Sałatka z 3 składników – pieczarek, szparagów i... ⇖ 33

Ciasto Czarna Owca

Ciasto Czarna Owca

Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 75

Grillowane boczniaki BBQ

Grillowane boczniaki BBQ

Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 14

Wyświetlono: 2003 razy

Kiełbasa surowa- wędzona podsuszana

Kiełbasa surowa- wędzona podsuszana

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie odbywało się na maszynce nr. 8-1 kg boczku bardziej tłusty niż chudy /10 mm-1 kg karkówki / szarpak-1 kg łopatki 2 kl./ 13 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 20-21 g/kg-czosnek suszony rozdrabniany w moździerzu 1 g /kg-pieprz czarny grubo mielony 3 g/kg-cukier 1 g/kg-gorczyca ziarno 4 g/kg-jałowiec mielony 2 g/kg-jelita wieprzowe...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 33

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 78

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 76

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 95

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 118

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 105

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM