Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 28
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Kiełbasa szynkowa
SUROWIEC-szynka 1 klasa 4 kg-golonka miesko bez sciegien i blon 1 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18-20 g/kg-cukier 2 g/kg-pieprz bialy 1 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-kolendra 1 g/kg-czosnek...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 73
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 106
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 83
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3892
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3498
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1425
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 927
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 812
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789