Kiełbasa ,,warkocz
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2018/02/kiebasa-warkocz.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-4,700 kg scinki ze schabu i ,,warkocze -- szarpak-300 g slonina -- 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 17-19 g/kg-sol do sloniny 19-21 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-...
Najnowsze przepisy
Prosta, a jednocześnie pełna smaku! Sałatka z jajkiem i... ⇖ 8
Jeśli tak jak ja lubisz czasem przełamać klasyczne smaki... ⇖ 15
Kajzerki zapiekane z tuńczykiem i warzywami – prosty... ⇖ 10
Chcesz, żeby pizza z domowego piekarnika miała chrupki... ⇖ 11
Latem popularność lodów świderków znacznie wzrasta,... ⇖ 10
Są takie wypieki, które potrafią poprawić humor już... ⇖ 22
Śledzie po sułtańsku – słodko-kwaśne, z rodzynkami i... ⇖ 15
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 32
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 21
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 187
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 184
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1430
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 192
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 258
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 273
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 433
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 508
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 452
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 361
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 350
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 341
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 307
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 256
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 235
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 207
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 194









































