Najnowsze przepisy
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 1
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 24
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 26
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 21
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 63
Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 82
Kiełbasa wieprzowa parzona
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.8-3 kg boczek tłuściejszy / 10 mm-3 kg karkówka /szarpak-2 kg łopatka 1 klasa / szarpak-1 kg łopatka 2 klasa / 13 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 19-20 g kg-pieprz czarny drobno mielony 3 g/kg-czosnek 7 g/kg-gorczyca ziarno 4 g/kg-jałowiec mielony 2 g/kg-majeranek 1-1,5 g /kg-woda 10%WYKONANIEMięso tniemy na kawałki około 4 cm w celu...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86