Najnowsze przepisy
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 13
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 18
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 33
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 21
Mam dla Was prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki!... ⇖ 36
Krakersowe Szaleństwe to szybkie i pyszne ciasto bez... ⇖ 38
Przepis na prosty deser z malinami i kremem budyniowym... ⇖ 21
Kiełbasa z chilli i papryką słodką

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem maszynka nr 8-łopatka 1 kl. 2 kg / szarpak-łopatka 2 kl. 1,5 kg /10 mm-3 kl. z łopatki 0,5 kg/ 2,5 mm-podgardle 1kg /8 mmPRZYPRAWY-peklosól 18 g/kg-pieprz syczuański świeżo mielony 2 g/kg-papryka kolorowa płatek 5 g/kg-chilli płatki suszone 2 g /kg-gorczyca ziarno biała 5 g/kg-suszony szczypiorek 2g/kg-czosnek zgnieciony w...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 837
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 91
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 244
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 665
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 337
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 223
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 181
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 121