Najnowsze przepisy
Prosta zapiekanka z kuskusu perłowego, brokuła, ziaren... ⇖ 4
Dieta dostosowana do grupy krwi B to temat, który zyskuje... ⇖ 5
Kulinarny quiz dworski: kim byłabyś na dworze królowej... ⇖ 10
Wpierw pozorom parówki nie słyną z dobrej opinii, ale od... ⇖ 22
Ciasto jogurtowe z rabarbarem, które przygotujecie w kilka... ⇖ 44
Kiełbasa z chilli i papryką słodką

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem maszynka nr 8-łopatka 1 kl. 2 kg / szarpak-łopatka 2 kl. 1,5 kg /10 mm-3 kl. z łopatki 0,5 kg/ 2,5 mm-podgardle 1kg /8 mmPRZYPRAWY-peklosól 18 g/kg-pieprz syczuański świeżo mielony 2 g/kg-papryka kolorowa płatek 5 g/kg-chilli płatki suszone 2 g /kg-gorczyca ziarno biała 5 g/kg-suszony szczypiorek 2g/kg-czosnek zgnieciony w...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 20
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 275
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 54
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 102
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 111
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 103
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 118
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 94
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 258
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 126
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 560
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 275
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 220
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 219
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 206
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 206
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 184
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 131
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 131