Kiełbasa z chilli i papryką słodką
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2020/12/kiebasa-z-chilli-i-papryka-sodka.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem maszynka nr 8-łopatka 1 kl. 2 kg / szarpak-łopatka 2 kl. 1,5 kg /10 mm-3 kl. z łopatki 0,5 kg/ 2,5 mm-podgardle 1kg /8 mmPRZYPRAWY-peklosól 18 g/kg-pieprz syczuański świeżo mielony 2 g/kg-papryka kolorowa płatek 5 g/kg-chilli płatki suszone 2 g /kg-gorczyca ziarno biała 5 g/kg-suszony szczypiorek 2g/kg-czosnek zgnieciony w...
Najnowsze przepisy
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 9
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 14
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 14
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 15
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 23
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 18
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 12
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 177
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 182
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1361
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 190
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 258
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 271
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 431
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 405
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 310
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 298
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 246
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 193
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 156
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 127









































