Najnowsze przepisy
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 8
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 11
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 9
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
Kiełbasa z łopatki
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- lopatka 7 kg-podgardle 1 kg - 8 mm maszynka nr.8Po klasyfikacji uzyskalem :1 kl- 3,5 kg - krojona nozem na okolo 1,5-2 cm kostke2 kl-2 kg - 8 mm maszynka nr.83 kl- 1,5 kg -2,5 mm maszynka nr.8PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 19 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-ziola prowansalskie 10 g do calosci-czosnek zgnieciony w prasce 5 g/kg-jelita wieprzowe-uzylem tez bialkowych ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90