Mamy 222213 przepisów na 629 blogach.

Wyświetlono: 433 razy

Kiełbasa z orzechem włoskim

Kiełbasa z orzechem włoskim

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 2 kg druga klasa /szarpak-lopatka 1 kg pierwsza klasa w kostke 1-2 cm-boczek 2 kg /10 mm-wolowina lopatka 1,5 kg / szarpak-wolowina lata 0,5 kg /2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-orzech wloski prazony na odrobinie oleju 35-40 g/kg (rozgnieciony w mozdzierzu...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Lemoniada cytrusowa

Lemoniada cytrusowa

Idealny napój na ciepłe dni.Super zaspokaja... ⇖ 0

Domowe risotto z...

Domowe risotto z...

Na dzisiejszy obiad proponuje przygotować... ⇖ 0

Nocna owsianka z chia

Nocna owsianka z chia

Kiedyś swego czasu robiłam takie owsianki... ⇖ 4

Tort śmietankowo...

Tort śmietankowo...

Tort śmietankowo malinowy z czarnymi jagodami,... ⇖ 4

ZUPA Z DORSZA Z NUTĄ...

ZUPA Z DORSZA Z NUTĄ...

Jeśli znudziły się Wam wszystkie zupy, które... ⇖ 6

Ciasto z rabarbarem...

Ciasto z rabarbarem...

Ciasto z rabarbarem szybkie i tanie. Pyszne... ⇖ 10

Kapuśniak węgierski z...

Kapuśniak węgierski z...

Rodzajów kapuśniaku jest bardzo dużo, a to... ⇖ 11

Warstwowe Ciasto Na...

Warstwowe Ciasto Na...

Ciasto na białkach ma to do siebie, że jest... ⇖ 15

Cudowne właściwości...

Cudowne właściwości...

Pomarańcze to bogactwo witamin i związków... ⇖ 7

Barszcz czerwony z...

Barszcz czerwony z...

Barszcz czerwony z botwinką – kuchnia... ⇖ 9

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM