Kiełbasa z szynki i policzków wieprzowych
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/10/kiebasa-z-szynki-i-policzkow-wieprzowych.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 1 kl.5 kg / w kostke 1,5 cm-policzki wieprzowe 4 kg / 10 mm-mieso z golonki 600 g / 2,5 mmRozdrabnianie maszynka nr.8PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 19 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-pieprz bialy 1 g /kg-kolendra mielona 1 g/kg-czosnek wycisniety przez praske 4 g/kg-gorczyca ziarno 3-4 g /kg-jelita wieprzowe raczej grubszego rozmiaru-woda 500 ml do...
Najnowsze przepisy
Przewożenie tortów i ciast wbrew pozorom nie musi być... ⇖ 0
Jesteś na redukcji i obawiasz się, aby początek nowego... ⇖ 4
Ciasto Kajmakowa Rozkosz to pyszne i proste ciasto z masą... ⇖ 16
19.12.2025 Magda Ten sernik z kruszonką i żurawiną ma... ⇖ 22
Jeżeli udało Ci się wskoczyć na dietę i masz na koncie... ⇖ 14
Co roku, gdy zaczynam planować świąteczne menu, szukam... ⇖ 25
Polecamy jarzynową w nieco innej odsłonie. Wzbogaconą o... ⇖ 18
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 229
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 193
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1452
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 203
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 253
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 267
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 285
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 453
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2123
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2003
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1374
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 802
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 722
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 652
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 630
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 605









































