Najnowsze przepisy
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 0
SERNIK Z DŻEMEM I CIASTEM KAKAOWYMDzień dobry. Zapraszam... ⇖ 6
Murzynek z truskawkamiUpieczemy ciasto bardzo popularne,... ⇖ 6
Sałatka ziemniaczana z sosem greckim Bardzo smaczna... ⇖ 6
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 7
Kiełbaska Wielkanocna do koszyczka
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce nr 8-boczek bez skory 3 kg/ 8 mm-karkowka 3 kg/13-piers z kurczaka 2 kg/ w kostke okolo 1-1,5 cm-mieso z udzca indyka 2 kg po wykrojeniu kosci i zdjeciu skory/ po klasyfikacji chude ladne kawalki w kostke okolo 1-1,5 cm kawalki sciegniste, blony 2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pieprz czarny drobno mielony 2 g/kg-pi...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90