Kiełbaska Wielkanocna do koszyczka
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/03/kiebaska-wielkanocna-do-koszyczka.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce nr 8-boczek bez skory 3 kg/ 8 mm-karkowka 3 kg/13-piers z kurczaka 2 kg/ w kostke okolo 1-1,5 cm-mieso z udzca indyka 2 kg po wykrojeniu kosci i zdjeciu skory/ po klasyfikacji chude ladne kawalki w kostke okolo 1-1,5 cm kawalki sciegniste, blony 2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pieprz czarny drobno mielony 2 g/kg-pi...
Najnowsze przepisy
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 1
20.12.2025 Magda Śledzie z grzybami i pieczoną papryką... ⇖ 6
Zapraszam Was dziś na przepyszne ciasto makowe z kremem... ⇖ 19
Zupa rybna z łososiem i krewetkami pachnie fenkułem,... ⇖ 12
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki... ⇖ 18
Inlagd sill, czyli śledzie marynowane po szwedzku w sosie... ⇖ 11
Sernik Harataniec to wyjątkowe ciasto, które idealnie... ⇖ 31
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 233
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 194
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1457
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 203
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 254
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 267
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 286
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 461
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2553
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2075
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1419
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 833
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 739
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 671
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 639
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 632









































