Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 25
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 27
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 25
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 20
Kiełbaska Wielkanocna do koszyczka

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce nr 8-boczek bez skory 3 kg/ 8 mm-karkowka 3 kg/13-piers z kurczaka 2 kg/ w kostke okolo 1-1,5 cm-mieso z udzca indyka 2 kg po wykrojeniu kosci i zdjeciu skory/ po klasyfikacji chude ladne kawalki w kostke okolo 1-1,5 cm kawalki sciegniste, blony 2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pieprz czarny drobno mielony 2 g/kg-pi...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 75
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 849
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 153
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 173
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 130
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1365
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 733
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 697
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 474
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266