Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Tortilli z Cukinią Co to jest tortilla z... ⇖ 4
Wprowadzenie do Krokiety z tortilli Co to są Krokiety z... ⇖ 3
Wprowadzenie do przepisu na Makaron z krewetkami i cukinią... ⇖ 8
Wprowadzenie do przepisu na filety z kurczaka po włosku... ⇖ 9
Wprowadzenie do Zupy Pomidorowej przepis Historia Zupy... ⇖ 8
Wiśnie, te soczyste owoce o intensywnym smaku, od wieków... ⇖ 5
Kiełbaska Wielkanocna

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce nr.8-3 kg szynka szarpak dwu oczkowy-3 kg boczek 10 mm-1kg łopatka 4 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 17 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 3g/kg-majeranek 2g/kg-czosnek niedźwiedzi 1g/kg-czosnek świeży 5g/kg-chilli grys 2g/kg-ser żółty najlepiej jakiś twardy 6% w stosunki do ilości mięsa-gorczyca biała i czarna po 2 g/kg-woda 10% w stosunku do ilości mięsa-jelita wieprzowe i osłonka...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 6
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 193
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 52
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 101
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 110
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 118
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 93
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 255
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 126
Przepisy na czasie
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 193
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 187
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 159
Przepis na pyszne, mięciutkie i niezwykle soczyste kotlety... ⇖ 125
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 98
Prosty przepis na kapustkę na ciepło do obiadu, taka... ⇖ 59