Najnowsze przepisy
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 13
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 18
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 33
Przepis na lekki i orzeźwiający deser z kiwi, który nie... ⇖ 21
Mam dla Was prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki!... ⇖ 36
Krakersowe Szaleństwe to szybkie i pyszne ciasto bez... ⇖ 38
Przepis na prosty deser z malinami i kremem budyniowym... ⇖ 21
Kiełbaska z królika

SUROWIEC:-mieso z krolika 2 kg ( w moim wypadku byla to jedna tuszka wazyla 3.200) wiec byl spory:)-boczek bez skory 1 kg-karkowka 1 kgROZDRABNIANIERobilem na maszynce nr.8Mieso z krolika poddalem klasyfikacji ladne chude miesko pokroilem w kostke 1-1,5 cm. Tluszcz zmielilem na 10 mm, natomiast reszte miesa ktore mialo sciegna i blony zmielilem na 2,5 mm.Boczek na 10 mm. Karkowke rowniez pod...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 837
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 91
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 149
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 244
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 129
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 665
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 337
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 225
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 181
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 121