Klasyczny rosół drobiowy
Źródło: http://kulinarnysos.pl/klasyczny-rosol-drobiowy/
Rosol to nic innego, jak wywar z warzyw i miesa (najczesciej drobiowego) gotowane na wolnym ogniu. Gdy przed laty stawialam pierwsze kroki w kuchni, uwazalam przygotowanie tej zupy za „wyzsza szkole jazdy”. W rzeczywistosci wcale nie jest skomplikowana? Dla nas rosol to srodek wzmacniajacy w czasie choroby. Gdy dopada nas przeziebienie lub grypa, zjadamy miseczke goracego [...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 16
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 23
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 13
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 614
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 531
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 575
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 573
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 2151
Przepisy na czasie
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 60
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 55
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 37
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 36
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 30









































