Klasyczny rosół drobiowy
Źródło: http://kulinarnysos.pl/klasyczny-rosol-drobiowy/
Rosol to nic innego, jak wywar z warzyw i miesa (najczesciej drobiowego) gotowane na wolnym ogniu. Gdy przed laty stawialam pierwsze kroki w kuchni, uwazalam przygotowanie tej zupy za „wyzsza szkole jazdy”. W rzeczywistosci wcale nie jest skomplikowana? Dla nas rosol to srodek wzmacniajacy w czasie choroby. Gdy dopada nas przeziebienie lub grypa, zjadamy miseczke goracego [...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 6
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 24
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 19
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 621
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 539
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 581
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 580
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 2214
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1894
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1291
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 617
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 493
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































