Klasyczny rosół drobiowy
Źródło: http://kulinarnysos.pl/klasyczny-rosol-drobiowy/
Rosol to nic innego, jak wywar z warzyw i miesa (najczesciej drobiowego) gotowane na wolnym ogniu. Gdy przed laty stawialam pierwsze kroki w kuchni, uwazalam przygotowanie tej zupy za „wyzsza szkole jazdy”. W rzeczywistosci wcale nie jest skomplikowana? Dla nas rosol to srodek wzmacniajacy w czasie choroby. Gdy dopada nas przeziebienie lub grypa, zjadamy miseczke goracego [...
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 7
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 610
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 527
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 571
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 567
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 2112
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 623
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 343
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































