Konserwa- mielonka ,,Luncheon meat w/g JackaW
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/11/konserwa-mielonka-luncheon-meat-wg.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana 3%-puszki, sloiki-szybkowar,...
Najnowsze przepisy
Kutia wigilijna z pszenicy, maku i miodu – słodkie,... ⇖ 4
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 17
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 38
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 33
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 224
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 192
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1449
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 201
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 251
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 264
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 281
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 451
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1902
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1306
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 764
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 620
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 586
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 508
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































