Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 34
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 37
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 40
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 15
Konserwa- mielonka ,,Luncheon meat w/g JackaW
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana 3%-puszki, sloiki-szybkowar,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 70
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 102
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 84
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 72
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 108
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 517
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3316
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2195
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 753
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 741
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 720
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 660