Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 28
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 28
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 26
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 21
Konserwa- mielonka ,,Luncheon meat w/g JackaW

SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana 3%-puszki, sloiki-szybkowar,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 75
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 849
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 153
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 163
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 142
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 252
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 173
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 130
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1366
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 734
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 697
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 474
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 397
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 268