Konserwa- mielonka ,,Luncheon meat w/g JackaW
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2019/11/konserwa-mielonka-luncheon-meat-wg.html
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana 3%-puszki, sloiki-szybkowar,...
Najnowsze przepisy
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 3
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 2
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 20
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 27
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 29
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 31
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 240
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 195
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1459
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 204
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 255
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 272
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 287
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 467
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3155
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1525
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 863
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 771
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 736
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 721
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 705
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































