Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 3
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 30
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 34
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 48
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 61
Konserwa- mielonka ,,Luncheon meat w/g JackaW
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie bylo na maszynce nr. 8-karkowka 2 kg / 5 mm-boczek bez skory 1 kg (bardziej tlusty niz chudy) / 5 mm-mieso z golonki razem z tlustym 0,8 kg (bez sciegien) /5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 15 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana 3%-puszki, sloiki-szybkowar,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86