Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 16
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 19
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 22
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
Konserwa smarowna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE NA MASZYNCE 8-boczek 1kg /10mm-pachwina 1 kg /8mm (przerośnięte)-słonina 0,7 kg /8 mm-podgardle 0,7 kg 8mm (przerośnięte)-wątroba wp 0,6 kg 8mmPRZYPRAWY MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15g/kg-sól nie jodowana 15 g/ kg do słoniny-pieprz kolorowy 4g/kg-chilli jalapeno grys 2g/kg-czosnek świeży 5g/kg-papryka suszona płatek 5g/kg-pieprz ziołowy...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 70
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 102
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 84
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 72
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 108
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 517
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3304
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 747
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 735
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 715
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655