Konserwa turystyczna wg.JackaW

Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem podpierając się przepisem Centralnego przemysłu mięsnego z roku 1960 szyfr 417. Zrobiłem mielonki na dwa sposoby wykorzystując dodatek 2% skrobi ziemniaczanej i 10% wywaru z gotowania skórek ,oraz 3% skrobi ziemniaczanej i 20% wywaru z gotowania skórek. Po otwarciu obu puszek byłem zaskoczony małą różnicą w...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 120
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 154
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1230
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 160
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 218
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 226
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 215
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 370
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 252
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204