Konserwa Tyrolska wg. JackaW
Źródło: https://smakijackaw.blogspot.com/2020/06/konserwa-tyrolska-wg-jackaw.html
Przepis autorski:SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce nr 8Proponuję dwa składy surowca do wyboru.Wersja pierwsza-1,5 kg boczek ( troszkę tłustszy ) /5-6 mm- 1,5 kg karkówka / 5-6 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłustym /4 mmWersja druga-2 kg boczku (troszkę tłustszy) /5-6 mm-1 kg wołowiny kl. 2 /5-6 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłusty / 4 mmPRZYPRAWY...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 12
Planujesz gotować regularnie, ale w tygodniu brakuje czasu... ⇖ 7
Jeśli szukasz pomysłu na ciekawe danie z rybą w roli... ⇖ 9
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 13
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 11
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 17
Przepisy z bloga
SUROWIEC-400 g mięso z łopatki-300 g mięso drobiowe-300... ⇖ 194
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 186
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 1434
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 195
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 259
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 274
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 437
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 583
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 507
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 486
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 419
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 388
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 385
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 375
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 258
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 257
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 252









































