Najnowsze przepisy
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 25
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 21
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 42
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 47
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 35
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 83
Konserwa Tyrolska wg. JackaW
Przepis autorski:SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce nr 8Proponuję dwa składy surowca do wyboru.Wersja pierwsza-1,5 kg boczek ( troszkę tłustszy ) /5-6 mm- 1,5 kg karkówka / 5-6 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłustym /4 mmWersja druga-2 kg boczku (troszkę tłustszy) /5-6 mm-1 kg wołowiny kl. 2 /5-6 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłusty / 4 mmPRZYPRAWY...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86