Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Sernika Mamy Przepis Historia sernika w... ⇖ 14
Wprowadzenie do Ciasto Hucułka przepis Ciasto Hucułka to... ⇖ 18
Wprowadzenie do Kolacji z Hello Kitty Co to jest Kolacja z... ⇖ 15
Wprowadzenie do Chleba z Vermontu Historia Chleba z... ⇖ 11
Wprowadzenie do zupy dyniowej Dlaczego warto przygotować... ⇖ 12
Wprowadzenie do Krokiety na Wigilię przepis Krokiety na... ⇖ 11
Bigos z młodej kapusty i kapusty kiszonej to zdecydowanie... ⇖ 15
Konserwa z karkówki

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol /sol morska 50/50- 13 g /kg-czosnek swiezy 3 g/kg-ziele angielskie 1 g/kg-pieprz kolorowy rozgnieciony w mozdzierzu 2 g/kg-lisc laurowy miel...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 50
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 96
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 103
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 110
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 89
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 249
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 122
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 149
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3506
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1881
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1311
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1288
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1249
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 1004
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 823
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 785
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 675
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 666