Najnowsze przepisy
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 16
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 28
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 14
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 32
Lecytal - wyborowy chleb pszenny
Dzisiaj cos z tradycyjnego polskiego piekarnictwa - chleb pszenny „Lecytal” AD 1959, produkowany na drozdzach z dodatkiem lecytyny, margaryny, cukru i soli, przygotowywany w formach, i w nich wypi...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 739
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 950
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 732
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 620
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 613
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 615
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 911
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 619