Mamy 191113 przepisów na 599 blogach.

Wyświetlono: 259 razy

Mielonka ,,jak dawniej

Mielonka ,,jak dawniej

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi 5 mm-boczek 800 g/sitko fi 5 mm-podgardle 300 g/ sitko fi 8 mmPRZYPRAWY I SKŁADNIKI ORAZ MATERIAŁY POMOCNICZE-sol nie jodowana do podgardla 20 g/kg-peklosol do lopatki i boczku 19 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 8 g-pieprz czarny 3-4 g/kg-woda...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Napoleonki z ciasta...

Napoleonki z ciasta...

napoleonki z ciasta francuskiego to pyszna... ⇖ 3

Nic więcej – Karolina...

Nic więcej – Karolina...

Lubię książki, które budzą we mnie wiele... ⇖ 2

Gulasz z trzech mięs i...

Gulasz z trzech mięs i...

Gulasz z trzech mięs, mnóstwa zieleniny i... ⇖ 3

Budyniowiec z kajmakiem

Budyniowiec z kajmakiem

Budyniowiec z kajmakiem to propozycja na pyszne... ⇖ 17

Pieczarki faszerowane...

Pieczarki faszerowane...

Przystawka z pieczarkami w roli głównej. Prosta... ⇖ 265

Sernik na zimno z owocami

Sernik na zimno z owocami

Bajecznie prosty przepis na pyszny sernik na... ⇖ 22

Ciasto  Delicja

Ciasto Delicja

Niektórych ciast po prostu nie trzeba opisywać-... ⇖ 25

Chlebowe ciasteczka...

Chlebowe ciasteczka...

Patrzę w niebo zasnute po horyzont barwą kości... ⇖ 12

Poduchy serowo -...

Poduchy serowo -...

Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie... ⇖ 35

Sałatka z tortellini i...

Sałatka z tortellini i...

Kolorowa i bardzo smaczna sałatka z makaronem... ⇖ 23

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM